Buah Dada Isteri

Tetek atau payudara yang besar sememangnya digemari oleh para lelaki. Pada kebiasaannya, wanita-wanita berbuah dada besar adalah dalam saiz 36 dan ke atas dan juga saiz cup C. Daripada kajian sains, adalah menjadi naluri lelaki menyukai wanita yang memiliki buah dada yang besar kerana ia menandakan kemampuan untuk mengandung dan menyusukan anak. Bahagian tubuh seperti buah dada dan punggung adalah kawasan dimana lemak DHA iaitu lemak untuk kecergasan otak disimpan. Sebab itu isteri anda akan membesar badan di kawasan-kawasan buah dada dan punggung. Yang penting, galakkan isteri untuk makan ikan dan lebih baik lagi, minyak ikan.

Kebiasannya, wanita yang baru mengenali belaian buah dada akan cepat ghairah apabila disentuh. Wanita yang buah dada pada mulanya kecil, akan membesar apabila tetek selalu dibelai, diramas dan puting payudara dihisap. Ghairah dan berahi wanita dalam hubungan seks akan memberi isyarat kepada badan wanita untuk bersedia untuk mengandung. Seperti mana yang dinyatakan sebelum ini, kawasan payudara dan punggung adalah kawasan simpanan lemak dan khasiat sebagai persediaan badan wanita untuk mengandung.

Untuk isteri yang sudah selalu biasa dibelai dan diramas di kawasan tersebut, maka ia boleh menimbulkan rasa kegelian jika belaian dilakukan secara gelojoh. Suami perlu pandai mempelbagaikan cara untuk menikmati tetek besar isteri mereka.

Jangan terus menyentuh buah dada isteri terutama puting tetek. Belaian mula dilakukan dengan kawasan sekeliling buah dada isteri. Kawasan bahu, atas buah dada dan pangkal buah dada adalah kawasan mula yang menghairahkan dan biasanya tidak menggelikan. Gosok dan sentuh dengan lembut kawasan itu. Cium bahu dan kawasan atas buah dada.

Jari-jari tangan anda juga perlu memainkan peranan untuk merangsangkan buah dada. Gosok sekeliling pangkal buah dada isteri dalam bentuk bulatan. Jangan sentuh lagi buah dada isteri. Gosok dan tanyakan dimana kawasan yang menyenangkan isteri dan buat tumpuan di situ.

Bayangkan suami dalam keadaan sekarang. Sambil cium bahu dan kawasan atas buah dada isteri, jari-jari tangan menggosok sekeliling buah dada isteri. Gilirkan antara kedua-dua buah dada isteri.

Kawasan pangkal bawah buah dada isteri juga merupakan kawasan yang sensitif dan ghairah seks isteri. Belai dan gosok perlahan-lahan dengan tapak tangan. Gilirkan dengan gosok sekeliling dan gilirkan antara dua buah dada isteri.

Apabila isteri sudah ghairah dan mahukan lagi belaian yang lebih, barulah boleh terus merangsang puting payudara isteri anda. Puting dirangsang dan dighairah dengan lidah dan hisapan lembut. Hisap puting tetek dengan cara masukkan puting dalam mulut dan letakkan atas lidah. Pastikan pangkal puting tetek diantara dua bibir suami dan tidak kena kepada gigi. Sambil puting buah dada isteri disedut lembut, gunakan lidah untuk basahkan puting tetek.

Gunakan lidah untuk membuat sentuhan lembut dalam bentuk bulatan sekeliling puting tetek. Yang paling berahi adalah apabila puting disedut dan lidah di bawah puting mengurut di bawah kawsan puting, umpama bayi yang sedang menyusu. Gilirkan sama tempoh masa pada setiap buah dada. Namun begitu, adakalanya hanya sebelah buah dada yang isteri rasa lebih nikmat, maka maklum balas daripada isteri adalah perlu.

Jangan lupa, sebelah puting tetek besar dihisap maka sebelah lagi bolehlah dibelai dan diramas. Jangan biarkan mana-mana belah buah dada kosong tidak disentuh dan dighairahkan.

Ketika melakukan hubungan seks, setelah batang zakar dimasukkan ke dalam faraj isteri, payudara besar isteri jangan dibiarkan ia tidak dibelai dan diramas dengan lembut. Gilirkan dengan menghisap payudara dan diramas dengan lembut. Jangan biarkan salah satu payudara tidak disentuh. Satu lagi posisi kegemaran ketika melakukan seks yang boleh menghairahkan payudara isteri iaitu dengan isteri berada diatas semasa melakukan seks. Posisi “Woman On Top” akan membolehkan payudara dicapai dan juga diramas. Ia membolehkan puting dihisap dan diberi rangsangan dengan mulut.